Noticia

Ampliat fins al 31 de maig el termini per a comprar accions i beneficiar-se del descompte en l'abonament de 2020-21

El Consell d' Administració del Levante UD ha decidit que s'amplie el termini perquè els abonats que no tinguen accions compren el seu títol i puguen beneficiar-se del descompte del 60% en l'abonament de la 2020-21 (sempre que el soci acudisca a tots els partits de LaLiga Santander i el primer equip salve la categoria).

Això significa que l'abonat no accionista que vulga acudir a comprar el seu títol per a beneficiar-se d'aquest descompte del 60% per a l'exercici que ve i amb les condicions establides, gaudirà d'una ampliació del termini per a dur a terme aquesta compra, que fins hui era del 20 de desembre. Amb això, tant la Comissió Executiva com el Consell d'Administració volen estimular la venda de títols als socis que encara no tenen accions, amén que la venda en si segueix el seu curs fins a un màxim de 100 per persona.

Cal subratllar també que aquest nou termini tindrà caràcter retroactiu perquè els abonats que van comprar la seua acció posteriorment al passat 30 d'agost puguen beneficiar-se del descompte del 60% en el seu pròxim abonament, sempre complint les condicions.

HORARI DE VENDA

L'horari de venda d'accions serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores en les oficines del club, situades en el mateix estadi Ciutat de València.

FORMA DE PAGAMENT

L'adquisició de les accions es pot realitzar amb pagament en efectiu, sempre que no se superen els 2.000 euros per transacció; per mitjà de targeta bancària; o bé mitjançant el finançament, en les mateixes oficines del club, per mitjà de Caixa Popular i en les condicions establides per aquesta entitat.

FINANÇAMENT

Per al finançament de les accions és necessari portar la següent documentació:

- DNI/ NIE en vigor

- Justificant d'ingressos (Última nòmina/Certificat de pensions/Renda en cas d'autònoms)

- Justificant bancari (el titular del compte ha de ser el mateix que el que finança).

Noticia

Comunicat d'agraïment de la Fundació Levante UD Cent Anys

La Fundació del Levante UD vol agrair la presència en la preestrena del documental ‘Maneras de Vivir’ a tota la societat valenciana, representants de les institucions públiques, col·laboradors, patrocinadors, donants de la Fundació i en general a tots els levantinistes. Per acudir a l'esdeveniment, pel gran acolliment rebut per aquest treball realitzat amb tanta il·lusió tant pels productors de ‘Barret...

Noticia

Comunicat de la Fundació del Levante UD Cent Anys

El Patronat de la Fundació del Levante UD Cent Anys s'ha reunit aquesta vesprada en l'estadi Ciutat de València en Junta General Ordinària i, després de l'informe del Sr. President Vicente Furió i l'informe sobre la venda d'accions, s'han aprovat per unanimitat el punt 3 (Examen i, en el seu cas aprovació de l'Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria...