Noticia

Ampliat fins al 31 de maig el termini per a comprar accions i beneficiar-se del descompte en l'abonament de 2020-21

El Consell d' Administració del Levante UD ha decidit que s'amplie el termini perquè els abonats que no tinguen accions compren el seu títol i puguen beneficiar-se del descompte del 60% en l'abonament de la 2020-21 (sempre que el soci acudisca a tots els partits de LaLiga Santander i el primer equip salve la categoria).

Això significa que l'abonat no accionista que vulga acudir a comprar el seu títol per a beneficiar-se d'aquest descompte del 60% per a l'exercici que ve i amb les condicions establides, gaudirà d'una ampliació del termini per a dur a terme aquesta compra, que fins hui era del 20 de desembre. Amb això, tant la Comissió Executiva com el Consell d'Administració volen estimular la venda de títols als socis que encara no tenen accions, amén que la venda en si segueix el seu curs fins a un màxim de 100 per persona.

Cal subratllar també que aquest nou termini tindrà caràcter retroactiu perquè els abonats que van comprar la seua acció posteriorment al passat 30 d'agost puguen beneficiar-se del descompte del 60% en el seu pròxim abonament, sempre complint les condicions.

HORARI DE VENDA

L'horari de venda d'accions serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores en les oficines del club, situades en el mateix estadi Ciutat de València.

FORMA DE PAGAMENT

L'adquisició de les accions es pot realitzar amb pagament en efectiu, sempre que no se superen els 2.000 euros per transacció; per mitjà de targeta bancària; o bé mitjançant el finançament, en les mateixes oficines del club, per mitjà de Caixa Popular i en les condicions establides per aquesta entitat.

FINANÇAMENT

Per al finançament de les accions és necessari portar la següent documentació:

- DNI/ NIE en vigor

- Justificant d'ingressos (Última nòmina/Certificat de pensions/Renda en cas d'autònoms)

- Justificant bancari (el titular del compte ha de ser el mateix que el que finança).

La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan...

Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00...

Els ambaixadors de la Fundació i l'Escola del Levante UD, junts impartint valors als futbolistes de la pedrera

L'Àrea de Desenvolupament Personal, Professional i d'Optimització del Rendiment de l'escola del Levante UD ha realitzat en els últims temps activitats de sensibilització i comprensió cap a les persones que tenen alguna discapacitat visual, motor, auditiu o mental. Per a això, s'han treballat continguts del documental ‘Maneras de Vivir’ i una de les últimes iniciatives ha sigut les reunions virtuals...