Noticia

Comunicat de la Fundació del Levante UD Cent Anys

El Patronat de la Fundació del Levante UD Cent Anys s'ha reunit aquesta vesprada en l'estadi Ciutat de València en Junta General Ordinària i, després de l'informe del Sr. President Vicente Furió i l'informe sobre la venda d'accions, s'han aprovat per unanimitat el punt 3 (Examen i, en el seu cas aprovació de l'Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria expressiva de les activitats fundacionals i de la gestió econòmica i liquidació del Pla d'Actuació de l'exercici econòmic tancat el 30 de juny de 2019) i el punt 4 (Nomenament d'auditor de comptes).

En la Junta General del Patronat de la Fundació estaven presents o representats 22 dels 23 patrons.

Quant al punt 6, la fixació de la posició de la Fundació en la pròxima Junta General d'Accionistes del Levante UD convocada per a el pròxim dia 16 de desembre del present any, s'ha decidit aprovar per unanimitat els punts 1 i 2 referents al balanç de comptes de la 2018-19 i al Pressupost de la 2019-20, mentre que per majoria i una abstenció s'aprova el punt 3 i 4, referents a la modificació de l'article 15 dels Estatuts Socials i, en el seu cas, fixació de la retribució dels Consellers Executius de la Societat i, d'altra banda, el nomenament d'auditors.

Cal subratllar que els patrons-consellers, Francisco Javier Catalán, Francisco Fenollosa i Luis Calero, no han votat en aquest punt 6 de l'ordre del dia del Patronat.

A València, a cinc de desembre de 2019

Noticia

Comunicat d'agraïment de la Fundació Levante UD Cent Anys

La Fundació del Levante UD vol agrair la presència en la preestrena del documental ‘Maneras de Vivir’ a tota la societat valenciana, representants de les institucions públiques, col·laboradors, patrocinadors, donants de la Fundació i en general a tots els levantinistes. Per acudir a l'esdeveniment, pel gran acolliment rebut per aquest treball realitzat amb tanta il·lusió tant pels productors de ‘Barret...

Noticia

Ampliat fins al 31 de maig el termini per a comprar accions i beneficiar-se del descompte en l'abonament de 2020-21

El Consell d' Administració del Levante UD ha decidit que s'amplie el termini perquè els abonats que no tinguen accions compren el seu títol i puguen beneficiar-se del descompte del 60% en l'abonament de la 2020-21 (sempre que el soci acudisca a tots els partits de LaLiga Santander i el primer equip salve la categoria).Això significa que l'abonat no accionista...