Noticia

Comunicat oficial - Fundació Levante UD Cent Anys

La Fundació del Levante Unión Deportiva ‘Cents Anys' recorda, després de la informació apareguda ahir en diversos mitjans de comunicació de la presentació per part de U.D. Las Palmas d'un equip pioner per a discapacitats intel·lectuals, que el Levante compta des de 2012 amb l'Escola de Discapacitats Intel·lectuals, Levante UD-EDI.

El nostre equip afronta la seua quarta temporada després d'haver disputat tornejos com el Campionat Espanya ‘Special Olympics' o el Campionat Nacional FECAM (Albacete), així com jornades de convivència en col·legis, amb col·lectius de qualsevol tipus i entrenaments inclusius, a més de la seua labor d'entrenaments habituals totes les setmanes.

Actualment l'Escola Levante-EDI compta amb 72 jugadors quan en 2012 va començar amb 16.

Aprofitem per a donar l'enhorabona a U.D. Las Palmas per esta iniciativa, que també ha posat en marxa el Villarreal C.F., i ens brindem a tot tipus de col·laboracions i a treballar conjuntament perquè més clubs del futbol professional s'incorporen a esta gratificant i apassionant labor social.

Levante UD Fundación Levante UD Cent Anys


Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys organitzen el I Campionat Nacional TOTS JUGUEM

El Ciutat de València acollirà del 27 al 29 de maig el I Campionat Nacional TOTS JUGUEM organitzat pel Levante UD i la seua Fundació, i en el que conviuran en un mateix cap de setmana futbol inclusiu, escolar i femení.Amb el suport de LaLiga i la seua Fundació, Generalitat Valenciana, Diputació, Ajuntament de València, i diversos patrocinadors procedents del...