Noticia

Diumenge que ve, viu la Fira Granota en el pàrquing del Ciutat de València!

Diumenge que ve 29 de maig, el pàrquing del Ciutat de València acollirà la VIII edició de la Fira Granota des de les 10 h, coincidint amb el I Campionat TOTS JUGUEM, que se celebrarà des del divendres en el coliseu granota.

Esta fira ja és tot un clàssic en la família llevantinista, on any rere any molts aficionats acudixen a l'estadi per a disfrutar de les múltiples activitats que s'oferixen; pintacares, rocòdrom, tirolina, atraccions, estands solidaris, guarderia, porteria de precisió granota, visites a l'autobús oficial, ping pong, futbolins i un llarg etcètera, i de nou es cuinarà una paella gegant per a tots els assistents.

Enguany la Fira Granota tindrà un marcat caràcter solidari ja que per a poder disfrutar de totes les activitats s'haurà d'adquirir una polsera al preu d'1 euro; tots els diners obtinguts anirà destinat a PayaSOSpital, associació que es dedica a portar felicitat i alegria a xiquets ingressats en els hospitals; Aspanion, Associació de Pares amb Xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana, i a Queremos y Podemos, associació per a persones amb trastorn de l'espectre de l'Autisme.

A més, els assistents podran comprar junt amb la seua polsera, el seu tiquet de dinar, begudes i postres per un preu conjunt de 6 euros.

Tant les polseres com els tiquets per a la paella es posaran a la venda des del dijous en la Tenda Granota de l'estadi, i es podran adquirir fins al mateix diumenge.

Noticia

​Suspesos els entrenaments de la Cantera Granota de competicions autonòmiques per l'agreujament de la crisi sanitària

Les noves mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, després de l'empitjorament de la situació sanitària pel COVID-19, ha provocat la suspensió dels entrenaments de la Cantera Granota.El Levante UD i la Fundació del Levante UD, des d'aquesta mateixa vesprada, han suspés els entrenaments del futbol base de tots aquells equips que...

Noticia

La bola roda de nou en el Club de Golf El Bosque! Torna el torneig solidari de la Fundació i el Levante UD

La bola torna a rodar en el Club de Golf El Bosque! El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys organitzen de nou un Torneig Benèfic de Golf a benefici de l'Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i que ja s'ha convertit en tot un clàssic. El torneig se celebrarà els dies divendres i dissabte...

Noticia

La Fundació i Caixa Popular renoven per dos anys el seu acord de col·laboració

La Fundació del Levante UD i Caixa Popular, un dels col·laboradors estratègics dels projectes socials granotes, han escenificat la renovació de l'acord entre totes dues entitats, un caminar junts perfectament greixat que compleix el seu quart any d'existència i que s'estendrà a un cinqué ja que la rúbrica és per dues temporades, fins a 2022.En la signatura van estar presents...