Noticia

Dol per la defunció de Juan José Murria, membre del Patronat de la Fundació i expresident del Levante UD

La Fundació Levante UD Cent Anys està de dol per la defunció d'un dels membres del seu Patronat, Juan José Murría, que fora també president del Levante UD en 1985, esdevingut en la jornada de hui.

Arquitecte de professió, el seu nom està lligat a la construcció de l'actual Ciutat de València en els anys finals de la dècada dels seixanta. La seua signatura apareix quan s'escruta la documentació vinculada l'alçament del coliseu granota que va dirigir l'arquitecte Juan José Estellés. Vicepresident en la Junta Directiva que representava Antonio Aragonés, va accedir a la cúpula de la presidència en 1985 quan el mandatari va marxar de l'entitat.

Des del Patronat de la Fundació Levante UD 'Cent Anys' volem expressar el nostre més profund condol per als seus familiars i afins, així com fer-ho extensiu a la resta de la societat levantinista.


La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan...

Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00...