Noticia

Dol per la defunció de Juan José Murria, membre del Patronat de la Fundació i expresident del Levante UD

La Fundació Levante UD Cent Anys està de dol per la defunció d'un dels membres del seu Patronat, Juan José Murría, que fora també president del Levante UD en 1985, esdevingut en la jornada de hui.

Arquitecte de professió, el seu nom està lligat a la construcció de l'actual Ciutat de València en els anys finals de la dècada dels seixanta. La seua signatura apareix quan s'escruta la documentació vinculada l'alçament del coliseu granota que va dirigir l'arquitecte Juan José Estellés. Vicepresident en la Junta Directiva que representava Antonio Aragonés, va accedir a la cúpula de la presidència en 1985 quan el mandatari va marxar de l'entitat.

Des del Patronat de la Fundació Levante UD 'Cent Anys' volem expressar el nostre més profund condol per als seus familiars i afins, així com fer-ho extensiu a la resta de la societat levantinista.

Noticia

'Road to Bilbao': el Levante UD EDI s'embarca en un nou repte ‘Genuine’

El Levante UD EDI s'embarca a partir d'aquest dilluns 25 de maig en un nou i original repte: el ‘Road to Bilbao’. Els futbolistes granotes, de la mateixa manera que els seus companys d'altres equips de LaLiga, van veure interromput el seu somni d'acabar de disputar l'edició 2019-20 de LaLiga Genuine Santander, que precisament anava a concloure en Lezama entre...

Noticia

'Maneras de Vivir' creua el món i arriba a 64 països dels cinc continents

El documental ‘Maneras de Vivir’, que ens endinsa en les vivències personals i esportives vestint els colors del Levante UD de 10 esportistes de la nostra Fundació, continua travessant fronteres. Després de la preestrena davant 1.400 persones en el Palau de Congressos i que els espectadors del nostre país l'hagen pogut gaudir en À Punt, Movistar Plus i Gol, aquesta...