Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys organitzen el I Campionat Nacional TOTS JUGUEM

El Ciutat de València acollirà del 27 al 29 de maig el I Campionat Nacional TOTS JUGUEM organitzat pel Levante UD i la seua Fundació, i en el que conviuran en un mateix cap de setmana futbol inclusiu, escolar i femení.

Amb el suport de LaLiga i la seua Fundació, Generalitat Valenciana, Diputació, Ajuntament de València, i diversos patrocinadors procedents del sector privat, el Levante UD i la seua Fundació volen ser pioners en un projecte que aposte per la plena inclusió, incorporant en un mateix campionat tres tornejos:

- I Torneig de Futbol 8 Inclusiu de clubs de futbol professional de LaLiga; en este participaran Athletic Club, Real Sociedad, RCD Espanyol, RCD Mallorca, Valencia CF i Villarreal CF, equips que acompanyaran al Levante UD EDI en la disputa d'este nou torneig. A més, estos conjunts comptaran en les seues files amb la presència de jugadors i exjugadors de cada equip. Fins al moment han confirmat assistència Marcos Senna i Gica Craioveanu (Villarreal CF), Gustavo Siviero i Pablo Maqueda (RCD Mallorca), Asier García (Athletic Club), Miguel Fuentes (Real Sociedad), i Maider, Miguel Pérez, Juan Luis Mora i Rubén Suárez (Levante UD), entre altres.

- III Torneig Escolar El Club de los Niños, que el disputaran 12 col·legis i associacions de la província de València que durant la temporada han rebut la visita dels jugadors del primer equip o dels atletes paralímpics valencians del Projecte Di_Capacidad de la Fundació llevantinista.

- I Torneig de la Comunitat Valenciana de Futbol 7 Femení Amateur, on quatre equips disputaran la fase final en el Ciutat de València.

En TOTS JUGUEM participaran i conviuran per primera vegada de manera conjunta en un esdeveniment d'esta índole tres categories futbolístiques amb escassa repercussió i que habitualment transiten separades; la dels jugadors amb discapacitat intel·lectual, la dels equips escolars i la femenina, però que representen els valors i la passió d'este esport. Perquè el més important d'este campionat és que si TOTS JUGUEM... TOTS GUANYEM.

Baix este lema es busca enviar un missatge a la societat en general i al futbol en particular: que ningú ha d'estar discriminat i que l'esport és un dels majors catalitzadors d'igualtat i unió del planeta.

A més, el Campionat comptarà amb dos padrins d'excepció; l'atleta paralímpic David Casinos, vinculat al Projecte Di_Capacidad de la Fundació Cent Anys, i Maider Castillo, ex central del Levante UD i actual entrenadora del Levante UD Femení B, vinculada als projectes socials del club.

Presentació del Campionat

Dimarts que ve 24 de maig a les 13 h es realitzarà la presentació oficial del I Campionat Nacional de Futbol 8 TOTS JUGUEM en la sala de premsa de l'estadi Ciutat de València, i comptarà amb la presència de representants de Levante UD i la Fundació Cent Anys, la Fundació de LaLiga i de les institucions valencianes.

Levante UD Fundación Levante UD Cent Anys Levante UD EDI