Noticia

El #RoadToBilbao es converteix en un èxit gràcies als esportistes de la Fundació

El #RoadToBilbao, el repte més ‘genuine’ que de la mà de la Diputació de València es va proposar la Fundació del Levante UD per a atenuar el colp a la il·lusió que va suposar no poder disputar LaLiga Genuine Santander per culpa del COVID-19, ha sigut tot un èxit.

El pla es tractava de realitzar un recorregut virtual amb els quilòmetres realitzats pels jugadors del Levante UD EDI i de la resta d'equips de la Fundació i les expectatives es van desbordar. Així, fins a 90 jugadors del Levante UD EDI i de les altres seccions de la nostra escola es van calçar les sabatilles i, després de 13 dies, es van acumular més de 3.700 quilòmetres a les cames dels granotes que van servir no sols per a arribar a Bilbao, on s'anava a jugar l'última etapa de LaLiga Genuine Santander, sinó per a desplegar altres recorreguts i visitar a diversos dels equips participants en la millor competició del món.

Així, clubs com el Màlaga CF, Reial Betis Balompié, Nàstic de Tarragona, Getafe, Rayo Vallecano, Albacete Balompié, Real Valladolid, Celta, Osasuna, Sporting i Eibar van complimentar de manera virtual als levantinistes en el seu recorregut i, per descomptat, l'Athletic Club va donar una calorosa benvinguda als granotes.

El Levante UD EDI, a més de comptar amb el suport de tots els esportistes de la Fundació, també ha trobat suport en les altres seccions del club com els primers equips masculí, femení i del futbol sala per mitjà de Gonzalo Melero, Claudia Zornoza o Cecilio i Márquez, i també del Ranning Club. I tot això de la mà de la Diputació de València que està sempre al peu del canó dels projectes de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’.


La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan...

Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00...