Noticia

Gol emetrà 'Maneras de Vivir' aquest dijous a les 17:30 hores

El canal Gol emetrà aquest dijous 9 d'abril, a partir de les 17.30 hores, el documental 'Maneras de Vivir', una gran oportunitat perquè tots els aficionats del Levante UD i el públic en general puguen gaudir d'aquesta història d'històries sobre la labor social de la nostra Fundació i del club, després que també fora emés per Movistar LaLiga i, fa unes setmanes, per À Punt i la seua preestrena en el Palau de Congressos.

Aquest meravellós documental està coproduït per Barret Cooperativa Valenciana i la Fundació del Levante UD i dirigit per Vicent Peris. ‘Maneras de Viure’ és un recorregut per les vivències d'aquests esportistes, les seues dificultats inicials per la seua discapacitat física o intel·lectual, els seus inicis en l'esport i com aquest els ha servit com a suport per a la superació personal i, en molts casos, per a la inclusió en la societat. Una nova oportunitat per als aficionats del Levante UD del futbol i de la societat en general que no van poder gaudir de la seua preestrena el passat 3 de desembre o que vulguen tornar a veure-ho.

En ‘Maneras de Vivir’ han col·laborat LaLiga, Diputació de València, Generalitat Valenciana, Ajuntament de València i Macron i també han participat Caixa Popular, Vijusa i Grup Raminatrans.

Noticia

'Road to Bilbao': el Levante UD EDI s'embarca en un nou repte ‘Genuine’

El Levante UD EDI s'embarca a partir d'aquest dilluns 25 de maig en un nou i original repte: el ‘Road to Bilbao’. Els futbolistes granotes, de la mateixa manera que els seus companys d'altres equips de LaLiga, van veure interromput el seu somni d'acabar de disputar l'edició 2019-20 de LaLiga Genuine Santander, que precisament anava a concloure en Lezama entre...

Noticia

'Maneras de Vivir' creua el món i arriba a 64 països dels cinc continents

El documental ‘Maneras de Vivir’, que ens endinsa en les vivències personals i esportives vestint els colors del Levante UD de 10 esportistes de la nostra Fundació, continua travessant fronteres. Després de la preestrena davant 1.400 persones en el Palau de Congressos i que els espectadors del nostre país l'hagen pogut gaudir en À Punt, Movistar Plus i Gol, aquesta...