Noticia

Granotes Solidaris: el Levante UD i la Fundació entreguen 104 tablets en 52 residències per als majors de València

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent *Anys', dins de la campanya ‘Granotes Solidaris’, han posat en marxa hui una nova iniciativa amb el repartiment de 104 tablets, amb els seus corresponents sims, per a donar servei a 52 residències de majors, públiques i concertades, de València i la seua àrea metropolitana. L'objectiu és que els residents puguen fer ús de les mateixes per a contactar amb els seus familiars i així suavitzar les conseqüències de l'actual situació provocada pel COVID-19.

Els dispositius van personalitzats i disposen de tot el necessari perquè els nostres majors puguen mantindre contacte amb els seus sers estimats en les pròximes setmanes. Cada tauleta porta incorporada una targeta amb 60 gigues de dades i una duració de les mateixes de dos mesos. En aquesta acció el Levante UD i la Fundació han trobat la col·laboració de les empreses Vodafone, PcComponentes i NGS.

Recordem que la campanya Granotes Solidaris va recaptar 297.100 euros amb la participació del club, la Fundació, jugadors/as i tècnics de tots els equips, categories i seccions, consellers, patrons, Veterans, Associació d'Exjugadores, Delegació de Penyes, empleats, patrocinadors, col·laboradors, proveïdors, accionistes i afeccionats.

Amb l'aportació realitzada per més de 500 levantinistes, el Levante UD i la Fundació han entregat a la Generalitat Valenciana un total de 6.000 ulleres protectores, 6.000 vestits complets de protecció EPI, 50.000 màscares FFP2 i 100.000 màscares 3PLY. Tot aquest material va acabar de repartir-se en la jornada d'ahir.

El Levante UD i la Fundació Cent Anys volen agrair la solidaritat de la família levantinista per a ajudar en la lluita contra el COVID-19 i se solidaritzen amb les persones que pitjor ho estan passant i hagen patit alguna pèrdua per culpa de la pandèmia.

Noticia

'Road to Bilbao': el Levante UD EDI s'embarca en un nou repte ‘Genuine’

El Levante UD EDI s'embarca a partir d'aquest dilluns 25 de maig en un nou i original repte: el ‘Road to Bilbao’. Els futbolistes granotes, de la mateixa manera que els seus companys d'altres equips de LaLiga, van veure interromput el seu somni d'acabar de disputar l'edició 2019-20 de LaLiga Genuine Santander, que precisament anava a concloure en Lezama entre...

Noticia

'Maneras de Vivir' creua el món i arriba a 64 països dels cinc continents

El documental ‘Maneras de Vivir’, que ens endinsa en les vivències personals i esportives vestint els colors del Levante UD de 10 esportistes de la nostra Fundació, continua travessant fronteres. Després de la preestrena davant 1.400 persones en el Palau de Congressos i que els espectadors del nostre país l'hagen pogut gaudir en À Punt, Movistar Plus i Gol, aquesta...