Noticia

Granotes Solidaris: el Levante UD i la Fundació entreguen 104 tablets en 52 residències per als majors de València

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent *Anys', dins de la campanya ‘Granotes Solidaris’, han posat en marxa hui una nova iniciativa amb el repartiment de 104 tablets, amb els seus corresponents sims, per a donar servei a 52 residències de majors, públiques i concertades, de València i la seua àrea metropolitana. L'objectiu és que els residents puguen fer ús de les mateixes per a contactar amb els seus familiars i així suavitzar les conseqüències de l'actual situació provocada pel COVID-19.

Els dispositius van personalitzats i disposen de tot el necessari perquè els nostres majors puguen mantindre contacte amb els seus sers estimats en les pròximes setmanes. Cada tauleta porta incorporada una targeta amb 60 gigues de dades i una duració de les mateixes de dos mesos. En aquesta acció el Levante UD i la Fundació han trobat la col·laboració de les empreses Vodafone, PcComponentes i NGS.

Recordem que la campanya Granotes Solidaris va recaptar 297.100 euros amb la participació del club, la Fundació, jugadors/as i tècnics de tots els equips, categories i seccions, consellers, patrons, Veterans, Associació d'Exjugadores, Delegació de Penyes, empleats, patrocinadors, col·laboradors, proveïdors, accionistes i afeccionats.

Amb l'aportació realitzada per més de 500 levantinistes, el Levante UD i la Fundació han entregat a la Generalitat Valenciana un total de 6.000 ulleres protectores, 6.000 vestits complets de protecció EPI, 50.000 màscares FFP2 i 100.000 màscares 3PLY. Tot aquest material va acabar de repartir-se en la jornada d'ahir.

El Levante UD i la Fundació Cent Anys volen agrair la solidaritat de la família levantinista per a ajudar en la lluita contra el COVID-19 i se solidaritzen amb les persones que pitjor ho estan passant i hagen patit alguna pèrdua per culpa de la pandèmia.


La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan...

Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00...