L'Escola Levante UD EDI va festejar l'arrancada oficial de la seua activitat per a la 2021-22

Els esportistes pertanyents a l'Escola per a Persones amb Diversitat Funcional del Levante UD, Levante UD EDI, van viure aquest dijous 14 d'octubre l'arrancada oficial de la seua activitat per a la temporada 2021-22. Ja fa unes setmanes que els nostres jugadors van iniciar la seua participació en entrenaments i també tornejos com el Campionat d'Espanya d'Albacete (i en un futur el retorn de LaLiga Genuine Santander, la joia de la corona en el calendari de tornejos) però aquesta vegada es va viure la posada de llarg amb tots els nostres esportistes, membres del Patronat de la Fundació Levante UD i patrocinadors. A més, va haver-hi representació de les Abelles, el club de rugbi que tant de suport ens va donar des dels nostres inicis.

Al costat del president de la Fundació Levante UD, Vicente Furió, van ser presents els patrons Kika Ruiz, Rafael Poveda i Javier García Murillo. Quant als nostres patrocinadors, ens van alegrar amb la seua presència Antonio Gutiérrez, director general de Enfrío; i Roberto Mohedano, CEO de Timpers.


Noticia

La Fundació i 'Orriols Convive' visibilitzen la seua col·laboració amb una foto d'equip en el Ciutat

La Fundació del Levante UD i l'associació ‘Orriols Convive' han fet un altre pas en la seua col·laboració existent des de fa dos anys i en la qual des del club granota es dona suport als projectes solidaris destinats als nostres veïns més necessitats del barri, sobretot en l'aspecte soci-esportiu.Pese a l'obstacle que va suposar la pandèmia en aquest vincle,...