Noticia

La bola roda de nou en el Club de Golf El Bosque! Torna el torneig solidari de la Fundació i el Levante UD

La bola torna a rodar en el Club de Golf El Bosque! El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys organitzen de nou un Torneig Benèfic de Golf a benefici de l'Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i que ja s'ha convertit en tot un clàssic. El torneig se celebrarà els dies divendres i dissabte 15 i 16 de gener en les instal·lacions del Club de Golf El Bosque. El mateix es disputarà en la modalitat Individual Stableford i s'establiran dues categories de cavallers i una de dames, a més d'una Júnior, i serà amateur, per la qual cosa qualsevol aficionat que posseïsca llicència federativa podrà participar.

Tots els interessats poden inscriure's fins al dimecres 13 de gener en www.elbosquegolf.com. El preu de la inscripció serà de 20 euros per a socis del Club de Golf El Bosc i de 15 per als socis júnior, per 45 euros per a la resta de jugadors.

Els horaris d'eixides seran el divendres 15 en torn de sobte i el dissabte 16, amb preferència per als socis del Club de Golf El Bosque, en torns de sobte i vesprada.

En finalitzar la competició, hi haurà sorteig de regals i moltes sorpreses per als participants.

A més, s'ha creat una Fila Zero en Caixa Popular (ES54 3159 0037 1325 4033 0129) per a tot el que no puga participar en el torneig però vulga col·laborar amb l'Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual del Levante UD.

Noticia

La Fundació i Caixa Popular renoven per dos anys el seu acord de col·laboració

La Fundació del Levante UD i Caixa Popular, un dels col·laboradors estratègics dels projectes socials granotes, han escenificat la renovació de l'acord entre totes dues entitats, un caminar junts perfectament greixat que compleix el seu quart any d'existència i que s'estendrà a un cinqué ja que la rúbrica és per dues temporades, fins a 2022.En la signatura van estar presents...

Noticia

Balanç econòmic i comptes de la Fundació del Levante UD de l'exercici 2019-20: consulta-ho ací

El Patronat de la Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ de la Comunitat Valenciana es va reunir en Junta General Ordinària. Punxant en aquest enllaç poden consultar-se l'Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria expressiva de les activitats fundacionals i de la gestió econòmica i liquidació del Pla d'Actuació de l'exercici econòmic tancat el 30 de juny de 2.020.

Noticia

La Fundació del Levante UD i Orriols Convive tornen a anar de la mà pels xicotets més necessitats

La Fundació del Levante UD i Orriols Convive, una associació que treballa dia a dia per a ajudar als xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social del barri on està enclavat el Ciutat de València i el nostre club, reprenen els seus camins. El projecte social granota posa la mirada una vegada més en els més xicotets i més necessitats...