Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.30 hores.

El 31 de juliol expirarà el termini per a comprar accions per a aquells abonats no accionistes i que vulguen comprar un títol per a poder beneficiar-se del descompte del 60% en l'abonament de la pròxima temporada 2020-21, sempre que hagen acudit a tots els partits de Liga Santander que es van jugar en el Ciutat de València fins a l'aturada pel COVID-19, tal com ha informat el club (informació sobre aquest tema en aquest enllaç). Cal recordar que aquest termini anteriorment acabava el 31 de maig però es va interrompre per culpa de l'emergència sanitària i en aquests moments les obres de remodelació de l'estadi no permeten l'obertura al públic de les oficines.

Per a aclarir qualsevol tipus de dubte, els abonats poden fer-ho a través de https://abonos.levanteud.com/contacto

D'altra banda, la venda d'accions per a la resta d'interessats, fora de la promoció del descompte en l'abonament, continuarà des de l'1 d'agost.


La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan...

Els ambaixadors de la Fundació i l'Escola del Levante UD, junts impartint valors als futbolistes de la pedrera

L'Àrea de Desenvolupament Personal, Professional i d'Optimització del Rendiment de l'escola del Levante UD ha realitzat en els últims temps activitats de sensibilització i comprensió cap a les persones que tenen alguna discapacitat visual, motor, auditiu o mental. Per a això, s'han treballat continguts del documental ‘Maneras de Vivir’ i una de les últimes iniciatives ha sigut les reunions virtuals...