Noticia

La Fundació del Levante UD, guardonada en els III Premis PROMIS per la seua labor social i inclusiva

La Fundació del Levante UD rebrà un guardó honorífic durant la gala dels III Premis PROMIS a l'Esport Inclusiu que se celebrarà aquest dissabte 25 de setembre a les 12.00 hores en l'edifici Veles e Vents de la Marina Real de València. L'acte estarà presidit per la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

Aquests premis reconeixen l'esforç d'entitats esportives i socials, institucions i professionals per la inclusió en l'esport. Els concedeix per tercer any l'associació PROMIS (Professionals del Món per la Integració Social) i l'acte coincidirà amb la clausura de l'I Fòrum Internacional sobre Innovació en l'Esport Inclusiu. En aquest fòrum participaran el nostre ambaixador David Casinos i el responsable de l'àrea de Màrqueting de la Fundació, Jaime Cañellas, en un format de taula redona.

Sobre el fòrum sobre Innovació en l'Esport Inclusiu

L'objectiu del Fòrum Internacional sobre Innovació en l'Esport Inclusiu és el de promoure la innovació tecnològica i social dins del camp de l'esport inclusiu (l'esport obert a la participació de qualsevol esportista independentment de la seua discapacitat, identitat de gènere, o situació social), a través d'un espai de debat amb projecció internacional. Inclourà ponències i taules redones en les quals participaran experts de renom que compartiran investigacions, projectes i desenvolupaments d'innovació tecnològica i social que han destacat per l'impuls a l'esport en tots els àmbits.

L'esdeveniment inclourà una àrea d'exposició i un espai de networking per a connectar a professionals, empreses, clubs i entitats esportives, intercanviant coneixement, projectes i noves idees sobre la gestió i pràctica de l'esport inclusiu.


Noticia

La Fundació i 'Orriols Convive' visibilitzen la seua col·laboració amb una foto d'equip en el Ciutat

La Fundació del Levante UD i l'associació ‘Orriols Convive' han fet un altre pas en la seua col·laboració existent des de fa dos anys i en la qual des del club granota es dona suport als projectes solidaris destinats als nostres veïns més necessitats del barri, sobretot en l'aspecte soci-esportiu.Pese a l'obstacle que va suposar la pandèmia en aquest vincle,...