Noticia

La Fundació del Levante UD i la Diputació de València renoven el seu compromís

La Fundació del Levante UD i la Diputació de València han escenificat la signatura de l'acord de col·laboració que mantenen des de 2009 i amb el qual l'ens provincial continuarà donant suport a un any més els projectes socials granotes. Concretament, la institució continua al costat dels equips d'esport adaptat blaugranes (Levante UD EDI, Levante UD PC i Levante UD Masclets) i al costat de l'escola de futbol base que està sota el mantell de la Fundació.

En l'acte van ser presents, per part de la Diputació de València, el seu president Toni Gaspar; i el diputat de Joventut i Esport, Andrés Campos. I, per part de la Fundació del Levante UD, el seu president Vicente Furió; Kika Ruiz Sanahuja, María Dolores Boluda i José Manuel Moyano, pertanyents al Patronat d'aquesta; els nostres ambaixadors David Casinos i Ricardo Ten; el director de l'Àrea Social, Vicente Herrero; i també va voler ser present en aquest acte tan significatiu el president del Levante UD, Francisco Javier Catalán, també patró de la Fundació.

“La Fundació del Levante UD fa coses que no fan uns altres, que fan poquíssims al nostre país, socialment molt lloables i també arriscades, posant el seu esforç, la seua energia, el seu talent i els seus diners i és una cosa que la Diputació ha de ser ací perquè és el nostre esperit, fer coses socials, que repercutisquen en els altres, transversals, és també el nostre esperit i ací ens trobem amb el Levante UD a través de la seua Fundació”, va assenyalar Toni Gaspar, president de la Diputació, posant l'accent en el caràcter de referent dels projectes socials de la Fundació. “La política és una mica més que el que es veu en la televisió i és fer feliç a la gent”, va agregar Gaspar respecte a la labor de la Diputació en l'aspecte social.

“Per a la Fundació és un motiu d'agraïment que la Diputació de València ens done suport des de la nostra creació, des de 2009, en els últims anys rebem la seua calor de manera constant i això ens anima a continuar fent coses”, va rematar Vicente Furió, president de la Fundació.


Noticia

La Fundació i 'Orriols Convive' visibilitzen la seua col·laboració amb una foto d'equip en el Ciutat

La Fundació del Levante UD i l'associació ‘Orriols Convive' han fet un altre pas en la seua col·laboració existent des de fa dos anys i en la qual des del club granota es dona suport als projectes solidaris destinats als nostres veïns més necessitats del barri, sobretot en l'aspecte soci-esportiu.Pese a l'obstacle que va suposar la pandèmia en aquest vincle,...