La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i l'empresa alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En aquest cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual.

Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina de Empresas que impulsa Juan Roig- és pionera en inclusió en el sector del calçat. Continuant en la seua línia de crear sabatilles per a tots, però dissenyades exclusivament per persones amb discapacitat, ha creat el seu primer model per a un club de futbol i la seua Fundació, en aquest cas el Levante UD.

Les sabatilles són una edició limitada de 200 parells i estan dissenyades per persones amb diferents capacitats. El 100% dels beneficis de la venda de les sabatilles va destinat als projectes d'esport adaptat de la Fundació Levante UD, que pretén continuar deixant petjada en el camí cap a la inclusió total de les persones amb discapacitat, un esperit que no sols comparteixen des de Timpers, sinó que és una de les inspiracions des del seu naixement. A més, les sabatilles Timpers LUD formaran part de l'equipament oficial de passeig de totes les seccions d'esport adaptat de la Fundació Levante UD.

“Per a nosaltres és un orgull vincular-nos a una empresa valenciana i amb uns valors tan marcats com és Timpers. Trobem grans paral·lelismes en la nostra manera d'entendre la vida i la discapacitat”, destaca Vicente Furió, president de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’.

“Des del primer moment sentim una connexió especial amb la Fundació Levante UD. Tots dos vam nàixer amb l'objectiu de donar visibilitat a la discapacitat, tant en l'àmbit laboral com en el cultural i l'esport. Aquesta col·laboració ens permet posar el nostre granet d'arena per a donar a conéixer que sempre importen més les nostres capacitats que les nostres discapacitats”, declara Roberto Mohedano, CEO de Timpers.

El nou model, exclusiu per al Levante UD, ha sigut dissenyat en col·laboració amb la Fundació Cent Anys del Levante UD. Destaca entre les seues qualitats la seua vocació inclusiva, figurant en les sabatilles els textos 'Timpers' i 'Levante UD' en braille i estant compostes per diferents materials i textures en una clara picada d'ullet cap a les persones amb discapacitat visual. A més, el disseny, amb marcats tints granotes, està realitzat per persones amb discapacitat, alguna cosa que és senyal d'identitat de la marca alacantina de calçat.

L'embalatge també ha sigut pensat des de la inclusivitat, ja que evoca a la gespa de l'estadi amb la base, que a més s'acompanya per una carta en text i Braille escrita a mà per Diego Soliveres, un dels Fundadors de Timpers.

A la venda en la Tenda Granota del Ciutat i en la web de Timpers

El preu de venda és de 49,95€ i es venen en la Tenda Granota de l'estadi i en www.timpersbrand.com, a partir de hui mateix, 22 de juny.

L'espot amb el qual s'ha llançat aquesta sabatilla, per a la qual Timpers s'ha vinculat per primera vegada amb un equip de futbol professional, l'ha realitzat la productora audiovisual Slyman Arts. En el mateix participen David Casinos i Ricardo Ten (atletes del projecte Di_Capacitat de la Fundació Levante UD i del projecte FER de la Fundació Trinidad Alfonso), Raúl Reig, Pilarema Ortí i Laura Leiva (jugadors del Levante UD EDI) i Rafael Ibáñez (Levante UD Masclets) juntament amb Aitor, Diego i Roberto, fundadors de Timpers, i reflecteix els valors que defineixen a totes dues entitats, representats en els seus màxims exponents: les persones amb discapacitat que, gràcies al seu esforç, es converteixen en referents per a moltes persones. Valors com la superació, el sacrifici, la lluita o el trencament d'estigmes, transmesos des de la més absoluta normalitat, que es plasmen en aquesta col·laboració que promet ser la primera de moltes entre aquestes dues entitats valencianes tan implicades socialment.

Sobre Timpers i Marina de Empresas

Timpers és una startup nascuda a Alacant en 2018, que comercialitza sabatilles casual dissenyades a través del tacte per persones cegues, per a tothom. L'empresa es basa en la inclusió i està reconeguda com a Centre Especial d'Ocupació, ja que el 100% de les persones que componen Timpers, té algun tipus de discapacitat. Els seus dissenys es fabriquen a Alacant i part dels mateixos es realitzen amb materials reciclats.

Des de maig de 2019 està sent secundada per la incubadora i acceleradora de startups Lanzadera, que forma part, juntament amb EDEM Escola d'Empresaris i la societat d'inversió Angels, del pol d'emprenedoria Marina de Empresas. Es tracta d'una iniciativa de Juan Roig situada en la Marina de València que té la missió de formar, assessorar i finançar als emprenedors de hui i del futur i que constitueix una aposta per la creació de riquesa, l'ocupació i el foment de la cultura de l'emprenedoria.


Noticia

La Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00...

Els ambaixadors de la Fundació i l'Escola del Levante UD, junts impartint valors als futbolistes de la pedrera

L'Àrea de Desenvolupament Personal, Professional i d'Optimització del Rendiment de l'escola del Levante UD ha realitzat en els últims temps activitats de sensibilització i comprensió cap a les persones que tenen alguna discapacitat visual, motor, auditiu o mental. Per a això, s'han treballat continguts del documental ‘Maneras de Vivir’ i una de les últimes iniciatives ha sigut les reunions virtuals...