Noticia

La Fundació i Caixa Popular renoven per dos anys el seu acord de col·laboració

La Fundació del Levante UD i Caixa Popular, un dels col·laboradors estratègics dels projectes socials granotes, han escenificat la renovació de l'acord entre totes dues entitats, un caminar junts perfectament greixat que compleix el seu quart any d'existència i que s'estendrà a un cinqué ja que la rúbrica és per dues temporades, fins a 2022.

En la signatura van estar presents Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular; Miguel Montagut, Director de Zona i responsable del ‘Projecte Sense Barreres’; Rafael Luz, director de l'oficina de Caixa Popular en el barri de Orriols; i Paco Alòs, director de RSC i de Relacions Institucionals de l'entitat financera. Per la Fundació del Levante UD, el seu president Vicente Furió; el director d'Àrea Social, Vicente Herrero; Jaime Cañellas, responsable de Màrqueting de la Fundació; i el membre del Patronat, Rafa Poveda. Un acte en el qual va ser testimoni Quico Catalán, president del Levante UD i també patró.

La Fundació del Levante UD segueix, per tant, de la mà d'una entitat financera valenciana que no sols s'encarrega de solucionar les necessitats dels seus clients sinó que és una de les organitzacions capdavanteres en iniciatives socials, una qüestió que forma part del seu ADN des dels seus inicis.

Noticia

La bola roda de nou en el Club de Golf El Bosque! Torna el torneig solidari de la Fundació i el Levante UD

La bola torna a rodar en el Club de Golf El Bosque! El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys organitzen de nou un Torneig Benèfic de Golf a benefici de l'Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i que ja s'ha convertit en tot un clàssic. El torneig se celebrarà els dies divendres i dissabte...

Noticia

Balanç econòmic i comptes de la Fundació del Levante UD de l'exercici 2019-20: consulta-ho ací

El Patronat de la Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ de la Comunitat Valenciana es va reunir en Junta General Ordinària. Punxant en aquest enllaç poden consultar-se l'Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria expressiva de les activitats fundacionals i de la gestió econòmica i liquidació del Pla d'Actuació de l'exercici econòmic tancat el 30 de juny de 2.020.

Noticia

La Fundació del Levante UD i Orriols Convive tornen a anar de la mà pels xicotets més necessitats

La Fundació del Levante UD i Orriols Convive, una associació que treballa dia a dia per a ajudar als xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social del barri on està enclavat el Ciutat de València i el nostre club, reprenen els seus camins. El projecte social granota posa la mirada una vegada més en els més xicotets i més necessitats...