Noticia

La Fundació i 'Orriols Convive' visibilitzen la seua col·laboració amb una foto d'equip en el Ciutat

La Fundació del Levante UD i l'associació ‘Orriols Convive' han fet un altre pas en la seua col·laboració existent des de fa dos anys i en la qual des del club granota es dona suport als projectes solidaris destinats als nostres veïns més necessitats del barri, sobretot en l'aspecte soci-esportiu.

Pese a l'obstacle que va suposar la pandèmia en aquest vincle, s'ha vist reforçat amb l'aportació de la Fundació i l'entitat llevantinista quant a material esportiu en forma d'equipaments i també facilitats perquè els al voltant de 36 xiquets i xiquetes d'entre 8 i 12 anys que estan sota el mantell d'aquesta associació puguen entrenar-se setmanalment.

Vicente Furió, president de la Fundació del Levante UD; i María Victoria Maján de la Font, presidenta de ‘Orriols Convive'; van ser els màxims representants de totes dues parts en l'acte que va plasmar aquesta col·laboració: una foto d'equip en l'estadi Ciutat de València amb tots els xiquets i xiquetes secundats per l'associació, en un projecte que també compta amb el suport de LaLiga.

Furió va explicar el suport oferit a aquesta associació. "El Levante UD i la seua Fundació no poden estar al marge d'un barri que li va acollir fa més de 50 anys com Orriols. Ens involucrarem amb 'Orriols Convive' en favor de totes les persones que tinguen necessitat i de les quals es vulguen mostrar solidàries", va explicar el president de la Fundació granota.