Noticia

Movistar + emetrà el documental 'Maneras de Vivir' aquest dimarts 7 a les 21:30 hores

Movistar+, mitjançant el seu canal Movistar LaLiga, emetrà aquest dimarts 7 a partir de les 21.30 hores, ‘Maneras de Vivir’. Aquest meravellós documental està coproduït per Barret Cooperativa Valenciana i la Fundació del Levante UD i dirigit per Vicent Peris. ‘Maneras de Vivir’ és un recorregut per les vivències d'aquests esportistes, les seues dificultats inicials per la seua discapacitat física o intel·lectual, els seus inicis en l'esport i com aquest els ha servit com a suport per a la superació personal i, en molts casos, per a la inclusió en la societat. Una nova oportunitat per als afeccionats del Levante UD, del futbol i de la societat en general que no van poder gaudir de la seua preestrena el passat 3 de desembre o que vulguen tornar a veure-ho.

Una vegada finalitzat el documental, Movistar LaLiga emetrà el partit que van disputar en el Ciutat de València el Levante UD i el FC Barcelona el 13 de maig de 2018.

En ‘Maneras de Vivir’ han col·laborat el Levante UD, la Fundació LaLiga, Diputació de València, Generalitat Valenciana, Ajuntament de València i Macron i també han participat Caixa Popular, Vijusa i Grup Raminatrans.

"L'ésser humà té una capacitat d'adaptació bestial. Ricardo Ten".

#ManerasDeVivir

Noticia

'Road to Bilbao': el Levante UD EDI s'embarca en un nou repte ‘Genuine’

El Levante UD EDI s'embarca a partir d'aquest dilluns 25 de maig en un nou i original repte: el ‘Road to Bilbao’. Els futbolistes granotes, de la mateixa manera que els seus companys d'altres equips de LaLiga, van veure interromput el seu somni d'acabar de disputar l'edició 2019-20 de LaLiga Genuine Santander, que precisament anava a concloure en Lezama entre...

Noticia

'Maneras de Vivir' creua el món i arriba a 64 països dels cinc continents

El documental ‘Maneras de Vivir’, que ens endinsa en les vivències personals i esportives vestint els colors del Levante UD de 10 esportistes de la nostra Fundació, continua travessant fronteres. Després de la preestrena davant 1.400 persones en el Palau de Congressos i que els espectadors del nostre país l'hagen pogut gaudir en À Punt, Movistar Plus i Gol, aquesta...