Noticia

Naix el nostre nou formulari online per a col·laborar amb els projectes socials de la Fundació; més còmode i fàcil que mai!

La Fundació del Levante UD ha ideat una nova fórmula perquè les persones que vulguen col·laborar amb els projectes socials granotes puguen fer-ho amb la major de les comoditats possibles. Es tracta del formulari online colabora.fundacionlevanteud.org, una plataforma amb la qual, amb uns pocs passos, es podrà col·laborar econòmicament de manera senzilla al treball que fa la Fundació quant a integració social per a les persones amb diversitat funcional.

Aquest nou mètode és fàcil, ràpid i permet a les persones que ho desitgen col·laborar des de qualsevol lloc d'una forma fiable i segura, de la mateixa manera que es fa una compra online o una transacció corrent.

La Fundació del Levante UD tutela a més de 200 esportistes que integren els seus equips de Levante UD EDI, Levante UD Iniciació (per als més xicotets), el nostre equip Levante UD PC i Levante UD Masclets, la nostra pionera secció d'Hoquei a Silla de Rodes Elèctrica. A més, els nostres ambaixadors Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano són els capdavanters de les Xarrades Di_Capacitat, amb les quals ja han compartit els seus valors com a esportistes olímpics i els propis del Levante UD a milers de xiquets i xiquetes de centres escolars de la província de València.

Agraïment als abonats que van donar el 30% del cost de la seua passada

Des de la Fundació volem aprofitar per a mostrar el nostre agraïment a tots aquells abonats que van triar la fórmula de recuperar el 30% del cost de la seua passada de la 2019-20 donant-lo directament a la Fundació del Levante UD.

Noticia

La bola roda de nou en el Club de Golf El Bosque! Torna el torneig solidari de la Fundació i el Levante UD

La bola torna a rodar en el Club de Golf El Bosque! El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys organitzen de nou un Torneig Benèfic de Golf a benefici de l'Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i que ja s'ha convertit en tot un clàssic. El torneig se celebrarà els dies divendres i dissabte...

Noticia

La Fundació i Caixa Popular renoven per dos anys el seu acord de col·laboració

La Fundació del Levante UD i Caixa Popular, un dels col·laboradors estratègics dels projectes socials granotes, han escenificat la renovació de l'acord entre totes dues entitats, un caminar junts perfectament greixat que compleix el seu quart any d'existència i que s'estendrà a un cinqué ja que la rúbrica és per dues temporades, fins a 2022.En la signatura van estar presents...

Noticia

Balanç econòmic i comptes de la Fundació del Levante UD de l'exercici 2019-20: consulta-ho ací

El Patronat de la Fundació del Levante UD ‘Cent Anys’ de la Comunitat Valenciana es va reunir en Junta General Ordinària. Punxant en aquest enllaç poden consultar-se l'Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria expressiva de les activitats fundacionals i de la gestió econòmica i liquidació del Pla d'Actuació de l'exercici econòmic tancat el 30 de juny de 2.020.