Noticia

Naix el nostre nou formulari online per a col·laborar amb els projectes socials de la Fundació; més còmode i fàcil que mai!

La Fundació del Levante UD ha ideat una nova fórmula perquè les persones que vulguen col·laborar amb els projectes socials granotes puguen fer-ho amb la major de les comoditats possibles. Es tracta del formulari online colabora.fundacionlevanteud.org, una plataforma amb la qual, amb uns pocs passos, es podrà col·laborar econòmicament de manera senzilla al treball que fa la Fundació quant a integració social per a les persones amb diversitat funcional.

Aquest nou mètode és fàcil, ràpid i permet a les persones que ho desitgen col·laborar des de qualsevol lloc d'una forma fiable i segura, de la mateixa manera que es fa una compra online o una transacció corrent.

La Fundació del Levante UD tutela a més de 200 esportistes que integren els seus equips de Levante UD EDI, Levante UD Iniciació (per als més xicotets), el nostre equip Levante UD PC i Levante UD Masclets, la nostra pionera secció d'Hoquei a Silla de Rodes Elèctrica. A més, els nostres ambaixadors Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano són els capdavanters de les Xarrades Di_Capacitat, amb les quals ja han compartit els seus valors com a esportistes olímpics i els propis del Levante UD a milers de xiquets i xiquetes de centres escolars de la província de València.

Agraïment als abonats que van donar el 30% del cost de la seua passada

Des de la Fundació volem aprofitar per a mostrar el nostre agraïment a tots aquells abonats que van triar la fórmula de recuperar el 30% del cost de la seua passada de la 2019-20 donant-lo directament a la Fundació del Levante UD.

Noticia

La Fundació i Xàbia organitzen ‘Coneix-nos!’, una jornada de convivència i promoció de l'esport adaptat

La Fundació del Levante UD i la regidoria d'Esports de Xàbia han organitzat per a aquest dissabte 17 de juliol, des de les 19.00 hores, la jornada de portes obertes sobre esport adaptat ‘Coneix-nos!’ i que es durà a terme al Camp d’Esports Municipal. La mateixa servirà per a gaudir i donar a conéixer l'esport adaptat i la seua força...

Noticia

La Fundació participa en la jornada 'El Paper de les Fundacions Corporatives i la Sostenibilitat' a Dénia

La Fundació del Levante UD, a través del seu director d'Àrea Social Vicente Herrero, va participar aquest dijous 15 de juliol en la jornada 'El Paper de les Funcions Corporatives i la Sostenibilitat' amb la ponència 'Futbol i Compromís Social'. L'acte es va celebrar a Dénia, organitzat pel Club d'Empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat Valenciana (CE/R+S) i Baleària...

Noticia

Els jugadors del Levante UD EDI participen en el Campionat d'Espanya de Tennis de Mesa Adaptat

Els jugadors del Levante UD EDI tenen agenda estreta aquest cap de setmana ja que, a més de la Donosti Cup i la Costa Blanca Cup, tindran una cita molt important en Antequera, on se celebra el Campionat d'Espanya de Tennis de Mesa Adaptat.Un dels plats forts tornarà a ser la presència d'Óscar Ponce en la Competició Individual Masculina; per...