Noticia

Resultat de la Junta General Ordinària de la Fundació del Levante UD

El Patronat de la Fundació del Levante UD es va reunir en Junta General Ordinària i en aquest ple van ser sotmesos a debat, votació i aprovació els següents punts:

-Implantació del pla de Compliance en la Fundació del Levante UD.

-Es va aprovar el pla per a presentar al Protectorat de Fundacions la proposta de la fixació del preu de l'acció de la societat a 135 euros, per a continuar el procés de venda en la fase tercera.

-Inventari, Balanç, Compte de Resultats i Memòria expressiva de les activitats fundacionals i de la gestió econòmica i liquidació del Pla d'Actuació de l'exercici econòmic tancat el 30 de Juny de 2018.

-Modificació de l'article 10 dels Estatuts socials i nomenament d'auditor de comptes per a l'exercici 2018-2019.

-Fixació per part del Patronat de la posició de la Fundació en la pròxima Junta General del Levante UD SAD, convocada per a aquest pròxim dia 20 de 2018, en relació als diversos punts de l'Ordre del dia d'aquesta.


Noticia

​ Levante UD EDI participarà en la quarta temporada de LaLiga Genuine Santander

Ja està tot preparat per a l'inici de LaLiga Genuine Santander que en aquesta quarta temporada comptarà de nou amb la participació de Levante UD EDI. L'espai Santander World Café de Paseo Recoletos va ser l'escenari triat per a acollir la presentació oficial de la temporada 21/22 en una edició que arriba repleta de novetats, amb més equips que mai,...

Noticia

La Fundació del Levante UD i la Fundació JIMB signen el seu acord de col·laboració

La Fundació del Levante UD i la Fundació JIMB (Juan Ignacio Muñoz Bastide) van escenificar el seu acord de col·laboració en pro de la integració en la societat de les persones amb discapacitat. Per part d'aquesta última, va participar en l'acte el seu director Jorge Peña, mentre que Vicente Furió, com a president, va representar a la Fundació granota.La Fundació...